Katseluvinkkejä Netflixiin

Netflix on ollut kovassa käytössä viime aikoina. Välillä on hankala löytää palvelusta uutta katsottavaa, joten tässä muutama vinkki.Jago – A Life Underwater on vuonna 2015 dokumenttielokuva, joka kertoo yli 80-vuotiaasta Rohanista. Hän ylläpitää indonesialaisen bajau-kansan ällistyttävää perinnettä, syvänmerenkalastusta harppuunalla ilman sukelluslaitteita.

48 minuuttia kestävän dokumentin on ohjanneet James Reed ja James Morgan.

The 100 on yhdysvaltalainen televisiosarja, joka perustuu Kass Morganin saman nimiseen kirjasarjaan. Sarjassa vuosisata Maapallolla käydyn tuhoisan ydinsodan jälkeen 100 avaruusaseman asukasta lähetetään planeetalle tutkimaan sen elinkelpoisuutta.

Elämä avaruusasema-Arkissa on ankaraa. Pienetkin rikokset johtavat kuolemantuomioon, mutta alle 18-vuotiaat vangitaan. Nuorisorikollisista 100 lähetetään tutkimaan Maan kelpoisuutta ylläpitämään ihmiselämää. Laskeuduttuaan nuoret huomaavat nopeasti etteivät ole ainoat eloonjääneet.

Shooter on sarja, jossa entinen merijalkaväen tarkka-ampuja Bob Lee Swagger palaa palvelukseen estääkseen presidentin salamurhan, mutta hänet lavastetaankin murhaajaksi. Sarjan pääosassa nähdään Ryan Phillippe.

Ensimmäinen kauden jaksot ovat jo nähtävillä. Toisesta kaudesta on ilmestynyt 4 jaksoa ja uusi ilmestyy keskiviikkoisin.

Netflix-Laptop-HiRes-001

Kategoria(t): Viihde Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa