”Kilikalikeikka” muuttui itkuksi – Poliisi teki supernopean kiinnioton

Raahessa Ollinsaaressa tehtiin kauppamurto perjantaina aamulla klo 5.30 jälkeen. Poliisi tavoitti lähistöltä kaksi – 90 luvun alkupuolella syntynyttä miestä – joista toinen oli loukannut hieman kättään rikkoutuneessa ikkunassa.Niin kuin monesti tällaisissa perinteisissä ”kilikalikeikoissa”, niin myös tälläkin kertaa : Saalis – olutta joitakin pakkauksia – oli vähäisempi arvoltaan kuin aiheutettu vahinko , ”rikoksen jäljet” olivat lyhyet ja johtivat läheiseen rappuun ja tekijöiden kohtalona oli ripeästi paikalle saapuneiden poliisien supernopea kiinniotto – siis yhteenvetona itku lyhyestä ilosta, tiedottaa poliisi.

Raahen poliisi tutkii asiaa varkautena. Saalis saatiin muutamaa tölkkiä vaille kokonaisuudessaan takaisin.

olvi

”Kilikalikeikka” muuttui itkuksi – Poliisi teki supernopean kiinnioton

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun