Näitkö pahoinpitelyn uhrin? – Poliisi kaipaa havaintoja

Poliisi pyytää havaintoja Tampereella aikaisin lauantaina 5.8. liikkuneesta miehestä, jonka epäillään joutuneen pahoinpitelyn uhriksi.Uhri on noin 20-vuotias, noin 180 cm pitkä mies. Hänellä on lyhyet ruskeat hiukset, viikset ja leukaparta. Ruumiinrakenteeltaan hän on hoikka. Yllään hänellä oli musta lyhyt nahkatakki, mustavalkoruudullinen kauluspaita, farkut ja tennarit sekä selässä kirkkaanpunainen reppu.

Mies on ollut bussipysäkillä Hämeenkadulla lauantaina noin kello 03.00 ravintola Bricks:n edessä, jonka jälkeisiä havaintoja poliisi pyytää. Mies on tavattu kello 06.30 Hämeenkadulta silmät umpeen muurautuneena ilman reppua ja takkia.

Jos muistat nähneesi tuntomerkkeihin sopivaa miestä, ota yhteyttä sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai soittamalla 0800 90022.

IMG_1117

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa