Neljättä päivää kadoksissa ollut vanhus löytyi maastosta hyvässä kunnossa

Kittilän Jeesiöjärvellä poliisi etsi yhdessä vapaaehtoisten, Vapepan ja Rajavartiolaitoksen kanssa 71-vuotiasta vanhusta.Vanhuksesta oli viimeisin varma havainto keskiviikolta 16.8. Vanhus oli hukassa jo neljättä päivää.

Ilmoitus kadonneesta tuli 19.8. Vanhus löytyi lopulta lauantai-iltana yli viiden kilometrin päästä kotoaan hyvin vaikeakulkuisesta maastosta. Havainto eksyneestä tehtiin kiinteäsiipisestä lentopelastusseuran lentokoneesta.

Vanhus vinssattiin löytöpaikalta rajavartiolaitoksen helikopteriin. Vanhus oli löydettäessä olosuhteisiin nähden hyvässä kunnossa, eikä hän ollut välittömän hoidon tarpeessa.

Poliisi haluaa kiittää kaikkia etsintöihin osallistuneita henkilöitä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa