Nelli-tytön kirje Fazerin toimitusjohtajalle ihastuttaa: ”Arvoisa karkkitehtaan johtaja…”

Fazer kertoo Facebookissa julkaistussa päivityksessään toimitusjohtaja Rolf Ladaulle osoitetusta kirjeestä, jonka lähettäjä on Nelli-niminen tyttö.Hyvälle tuulelle saavassa kirjeessä tyttö toivoo, että hänen lempikarkkinsa valkoiset Pantterit löytyisivät omasta pussista.

Arvoisa karkkitehtaan johtaja, voisitteko muuttaa pikkuisen -karkkejanne, että laittaisitte valkoiset pantterit kokonaan omaan pussiin, koska tykkään niistä eniten. Ja irtokarkkeihin silleen, että valkoisten pantterien ei tule salmiakkia. Kunnioittavasti Nelli.

Fazer Makeisten mukaan tällaiset kirjeet saavat ”karkkitehtaan johtajan” ja muunkin Fazer-tiimin hymyilemään. Nellille tullaan lähettämään karkkia kiitokseksi hienosta kirjeestä.

Nelli-tytön kirje Fazerin toimitusjohtajalle ihastuttaa: ”Arvoisa karkkitehtaan johtaja…”
Siirry sivun alkuun