Poliisi etsii tätä miestä – Ryösti törkeästi neljä nuorta

Helsingin Pohjois-Haagan aseman pysäköintipaikalla tiistaina 25.7.2017 illalla noin klo 21 henkilöautossa istunut neljän nuoren porukka joutui tuntemattoman nuoren miehen ryöstämäksi.Nuoret olivat aikeissa lähteä liikkeelle, kun auton ovi avattiin ja suomea puhuva tummaihoinen nuori mies oli tiedustellut tupakkaa. Kun miehelle oli vastattu, ettei heillä ole tupakkaa, tummaihoinen nuori oli ottanut esille teräaseen ja vaatinut nuorilta rahaa.

Tapahtumien yhteydessä mies oli aiheuttanut teräaseella vähäiset vammat yhdelle uhreista ja saanut autossa olijoilta yhteensä pienen summan rahaa. Tämän jälkeen yksi uhreista oli pakotettu läheiselle Otto-automaatille, josta oli nostettu uhrin tililtä lisää rahaa.

Teräaseella uhanneen miehen mukana tapahtumapaikalla oli toinen nuori tummaihoinen mies, jonka osuutta tapahtumiin myös selvitetään. Tämän miehen kanssa teräaseella uhkaaja oli puhunut ilmeisesti somaliankieltä.

Poliisi julkaiseen miehen kuvan ja pyytää yleisön apua miehen henkilöllisyyden selvittämiseksi. Mies on noin 170 – 180 cm pituinen ja hoikka. Päällään miehellä oli valkoinen takki, jonka alla tumma huppari ja päässään valkoinen lippis. Jalassa miehellä oli tapahtuma-aikaan tummat housut ja tummat valkopohjaiset lenkkarit.

Tekoa tutkitaan törkeänä ryöstönä, koska omaisuuden anastamisen yhteydessä väkivallalla uhkaamiseen on käytetty teräasetta.

Tiedot miehen henkilöllisyydestä voi ilmoittaa sähköpostilla Helsingin poliisiin osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi.

62599_Epailty_edesta_etu_u0

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa