Poliisin etsimä puukkomies kuoli rekan alle

Joensuuhun Äyräpäänkadulla yksityisasunnossa puukon kanssa sekavasti käyttäytyneestä miehestä uutisoitiin jo aiemmin. Poliisi on nyt tarkentanut tapausta.Asunnosta poistuneesta miehestä tuli ilmoitus klo 08.17 ja lähes samanaikaisesti hätäkeskukseen tuli ilmoitus lähistöltä Ilomantsintieltä, jossa rekka-auto oli törmännyt ajoradalle kävelleeseen mieshenkilöön.

Rekka-auton kuljettaja oli yrittänyt välttää törmäyksen väistämällä, mutta tästä huolimatta mieshenkilö törmäsi rekan rakenteisiin.

Paikalla ilmeni, että kyseessä oli sama mieshenkilö, joka oli poistunut teräaseen kanssa Äyräpäänkadulta. Poliisipartio antoi miehelle ensiapua heti törmäyspaikalla ja hänet toimitettiin paikalta sairaalaan hoidettavaksi. Myöhemmin aamupäivällä sairaalasta tuli tieto, jonka mukaan mies oli menehtynyt.

Poliisi on selvittänyt tapahtumienkulkua kuulustelemalla ja puhuttelemalla henkilöitä sekä suorittamalla tapahtumapaikoilla tutkintaa. Menehtyneessä miehessä todettiin teräaseen aiheuttama vamma. Asiassa ei ole kuitenkaan syytä epäillä rikosta.

Poliisi on järjestänyt läheisille kriisiapua.

ambulanssi-poliisi-ha-ta-numero-rikos-onnettomuus-112

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa