Poliisin vanha tuttu yritti tappaa marketissa – Uhreja etsitään

Poliisi sai tiistaina iltapäivällä kello 16:n aikaan tehtävän Hartolaan, jossa mies oli uhannut paikallisessa marketissa ampuma-aseella ihmisiä ja yrittänyt laukaista aseen. 26-vuotias mies saatiin nopeasti kiinni tapahtumapaikalta.Poliisi epäilee miestä tässä vaiheessa ainakin tapon yrityksestä, törkeästä ryöstöstä, useista laittomista uhkauksista sekä ampuma-aserikoksesta. Hänellä ei ollut lupaa käyttämäänsä aseeseen.

Mies on poliisille entuudestaan tuttu. Hänen vangitsemistaan on esitettävä käräjäoikeudelle viimeistään perjantaina. Tämänhetkisten tietojen mukaan tapahtumiin ei liity muita epäiltyjä.

Poliisi jatkaa esitutkintaa kuulemalla osallisia. Tämän vuoksi tapahtumista ei ole mahdollista tiedottaa tarkemmin, jotta osallisilta saadaan omakohtainen näkemys tapahtumista. Poliisi tiedottaa lisää tutkinnan edettyä. Osallisille järjestetään kriisiapua.

Poliisi pyytää paikalla olleita ihmisiä ilmoittautumaan sähköpostiosoitteeseen: pitkakestoinentutkinta.ph.hame@poliisi.fi. Poliisi on kiinnostunut etenkin kahden nuoren tytön henkilöllisyydestä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa