Soutuvene kaatui yöllä – Yksi kalastaja katosi

Oulun Hevossaaren edustalla illalla 30.8.2017 lähti soutuveneellä kalastamaan kolme noin 40-vuotiasta miestä. Miehet lähtivät soutamaan takaisin mantereelle klo 03.00 aikaan.Soutuvene oli kaatunut pian lähdön jälkeen. Miehet olivat uineet takaisin Hevossaareen ja huomanneet, että yhtä miehistä ei näkynyt enää.

Kaatunut vene oli ajautunut Hevossaareen rantaan ja sillä olivat kaksi henkilöä meloneet kaupunginrantaan. Miehet pääsivät hälyttämään apua vasta aamun valjettua.

Hätäkeskus hälytti Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen useita yksiköitä sekä poliisit ja ensihoidon. Meripelastuskeskus hälytti Virpiniemen mv-aseman partion tehtävälle sekä SMPS Oulun kaksi yksikköä. Yksiköt ovat etsineet alueen eikä ole mitään havaintoja kadonneesta henkilöstä.

Asian tutkintaa jatketaan kadonneen henkilön etsintänä. Kadonnut mies on ollut alkoholin vaikutuksen alaisena.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa