Tunnistatko kuvassa näkyviä? – Epäillään varkauden yrityksestä

Tampereella Vehmaisissa sijaitsevan huoltoaseman tankkauspisteen seteliautomaattiin yritettiin murtautua 8.7. aamyöllä.Valvontakameran kuvassa näkyy, että pihaan tulee moottoripyörällä kaksi henkilöä, joista toinen yrittää rikkoa automaattia. Hetken kuluttua he poistuvat paikalta moottoripyörällä.

62453_epaillyt1

Tunnistatko sinä kuvassa näkyviä henkilöitä tai moottoripyörää? Auta poliisia selvittämään rikos ja ilmoita tietosi sähköpostiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen (vastaaja) numeroon 0800 – 90022.

Poliisi tutkii tekoa nimikkeellä varkauden yritys.

Tunnistatko kuvassa näkyviä? – Epäillään varkauden yrityksestä

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun