Voimalinjatyömaalla työskennellyt putosi 16 metriä ja menehtyi

Laukaan Leipäpohjantiellä perjantaina 25.8.2017 kello 18.00 aikoihin voimalinjatyömaalla työskennellyt noin 45-vuotias Perun kansalainen putosi sähkölinjaa tukevasta ns. A- pylväästä noin 16 metrin korkeudelta maahan ja menehtyi.Sisä-Suomen poliisilaitoksen suorittamien puhutusten ja muiden tutkintatoimenpiteiden perusteella näyttäisi siltä, että voimalinjatyömaalla ns. A-pylväällä on työskennellyt kolmen hengen työryhmä.

Kaksi työntekijöistä on työskennellyt maan tasalla ja nyt menehtynyt henkilö, ylhäällä sähkölinjan pylväässä. Osa paikalla olevista henkilöistä oli havainnut pylväässä yksin työskennelleen mieshenkilön putoamisen.

Menehtyneellä työntekijällä on ollut varusteena mm. kypärä ja kiipeilyvaljaat.

Poliisi jatkaa työtapaturman tutkintaa. Poliisin tehtävänä on mm. asianosaisten kuulusteluiden ja eri tutkintamenetelmien avulla selvittää työtapaturmaan liittyvät yksityiskohtia.

Toistaiseksi suoritettujen tutkintatoimenpiteiden yhteydessä poliisin tietoon ei ole tullut seikkoja, joiden perusteella asiassa olisi syytä epäillä tapahtuneen rikosta.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa