83-vuotias pysähtyi STOP -merkille – Jatkoi matkaa yllättäen ja kuoli

Hämeenkyrössä lauantaina 2.9.2017 sattuneen liikenneonnettomuuden tutkinta on jatkunut. Onnettomuudessa menehtyi 83-vuotias mieshenkilö.Silminnäkijöiden mukaan Valtakatua Kyröskosken suunnasta kohti 3-tietä ajanut mies oli pysähtynyt STOP -merkille, mutta oli lähtenyt ylittämään 3-tietä vastakkaiselle puolelle Järvenkylän suuntaan

Mies oli ehtinyt liikkua muutamaan metrin, kun vasemmalta Tampereen suunnasta oli tullut henkilöauto, joka törmäsi miehen ajoneuvon vasempaan kylkeen. Valtatieltä 3-tielle ajanut mies menehtyi tapahtumapaikalle.

Toista onnettomuusautoa kuljettanut 75-vuotias mieshenkilö oli havainnut kulkusuunnassaan oikealla risteyksessä olevan henkilöauton pysähtyneenä. Ajoneuvo oli yllättäen lähtenyt liikkeelle ja ajanut hänen autonsa eteen. Kuljettaja ei kertomansa mukaan ollut ehtinyt tehdä mitään estääkseen törmäyksen.

Toisessa ajoneuvossa olleet kolme henkilöä kuljetettiin tarkistukseen Tampereen yliopistolliseen sairaalaan. Tämän hetken tiedon mukaan heidän vammansa eivät ole vakavia, mutta he ovat vielä sairaalahoidossa.

Poliisin tutkinta jatkuu mm. onnettomuuden osallisten ja silminnäkijöiden kuulusteluilla.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa