Aidoista marjoista valmistettu Hartwall Jaffa Mustikka on syksyn uutuus

Hartwall kunnioittaa Suomen juhlavuotta tuomalla markkinoille ainutlaatuisen Hartwall Jaffa Mustikka -virvoitusjuoman. Juomaa valmistetaan rajoitettu erä.Syksyn uutuus Hartwall Jaffa Mustikka vastaa kuluttajien kasvavaan kysyntään luonnollisista, kotimaisista raaka-aineista valmistetuista tuotteista ja tarjoaa harvinaisen makuelämyksen virvoitusjuomamarkkinoilla.

Hartwall Jaffa on aito oikea limonadi suomalaisille. Satavuotiaan Suomen kunniaksi halusimme tuoda markkinoille suomalaisen limonadin aidoimmillaan. Suomalainen metsämustikka oli luonnollinen valinta juoman mauksi, sillä se on uniikki raaka-aine ja maultaan aivan omaa luokkaansa, kertoo Hartwall Jaffan tuotepäällikkö Mira Halonen.

Juoman luonnollinen maku tulee aidoista marjoista, sillä sen valmistuksessa käytetään aitoa mustikkamehua. Johtuen ainutlaatuisesta raaka-aineesta, tuotetta on markkinoilla vain rajoitettu erä.

Hartwall Jaffa Mustikassa on aitoa suomalaista mustikkamehua, johon marjat on kerätty kotimaan metsistä. Sato on aina arvoitus, joten virvotusjuomaakin on saatavilla vain rajoitettu erä, Halonen jatkaa.

Tuote löytyy kaupoista syyskuun puolivälistä alkaen. Juoma myydään 1,5 litran pulloissa ja se on makeutettu sokerilla.

Aidoista marjoista valmistettu Hartwall Jaffa Mustikka on syksyn uutuus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun