Ajoradalle ajautunut sähköpyörätuoli aiheutti kolarin - Pietar.in
Siirry sisältöön

Ajoradalle ajautunut sähköpyörätuoli aiheutti kolarin

Lahdessa Iso-Paavolankadulla tapahtui tiistaina puolilta päivin erikoinen liikenneonnettomuus, kun lahtelaismiehen käyttämä sähköpyörätuoli ajautui jostain syystä jalkakäytävältä ajoradalle.Saksalan suunnasta tullut autojonon ensimmäinen auto joutui pysäyttämään autonsa hätäjarrutuksella. Pyörätuolimies ja auton kuljettaja selvisivät säikähdyksellä.

Autoletkassa kolmantena tullut mieskuljettaja ei kuitenkaan ollut terävänä ja hän törmäsi jonossa toisena olleen auton perään. Autoihin tuli lieviä vaurioita

Tapahtumia tutkitaan kahtena liikenneturvallisuuden vaarantamisena, toista pyörätuolimiehen aiheuttamana ja toista perään ajaneen autoilijan aiheuttamana. Alkoholilla ei ollut osuutta onnettomuudessa.

Vastaa

a