Elossa 24h -ohjelma saa jatkoa

Tosielämän inhimillisiä tarinoita sairaalamaailmasta valottaneesta Elossa 24h -sarjasta tehdään toinen tuotantokausi, joka kuvataan jälleen syyskuun lopulla sairaaloissa ympäri Suomen.YLEn mukaan ohjelmaa kuvataan yliopistosairaalakaupunkien lisäksi mm. Oulaisissa, Hämeenlinnassa, Ivalossa ja Savonlinnassa. Kaikkiaan ohjelmaa on toteuttamassa noin sata tv-alan ammattilaista.

Kuvaajat seuraavat elämää yhden vuorokauden ajan niin akuuttipäivystyksessä, kotisairaanhoidossa kuin terveysasemilla. Tärkeimmän tarinan kertovat kuitenkin potilaat itse.

Ohjelman hoitoalan päähenkilöinä nähdään mm. ensimmäiseltä tuotantokaudelta tutut lääkärihelikopterin ensihoitolääkäri Piritta Setälä Pirkkalasta, kätilö Martiina Grönholm vauvojen tehohoidosta Turusta ja aivoja operoiva neurokirurgi Martin Lehecka Helsingistä. Lisäksi mukana on kymmeniä uusia päähenkilöitä osastoilta, leikkaussaleista ja sairaaloiden ylläpitotehtävistä.

Ohjelma kuvataan 20.-21.9.2017 (06.00-06.00) ja se esitetään Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa yhden viikon aikana 7.1.2018 alkaen.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa