Heinäkuussa kadonneen auto löytyi – Mutta missä on Osmo?

Sodankylässä heinäkuun alussa kadonneeksi ilmoitetun Osmo Ovaskaisen auto on löytynyt 4.9.2017 maastosta Sodankylästä etelän suuntaan. Auton löysivät maastossa työssään liikkuneet henkilöt.Ovaskainen ei ollut autossa eikä häntä löydetty auton lähettyviltä ja poliisi jatkaa etsintää hänen löytämisekseen edelleen kadonneen henkilön etsintänä.

Ovaskaisen omaiset tekivät poliisille katoamisilmoituksen heinäkuun alussa tämän ollessa paluumatkalla Lapista kotiinsa Kuopion seudulle. Poliisin aiemmin suorittamissa etsinnöissä ei saatu löytymistä edistävää tietoa Ovaskaisesta eikä hänen autostaan.

Ovaskaisen oli ollut liikkeellä violetin värisellä Volkswagen Ventolla ZGP-899.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa