Huijari iski pankkiautomaatilla katalalla rahatempulla – Oletko nähnyt tekijää?

Kuusankoskella Valtakadun pankkiautomaatilla maanantaina 28.8.2017 klo 12.50 asioinutta asiakasta huijattiin pudottamalla hänen viereensä rahaa ja vieras pankkikortti.Asiakkaan kiinnittäessä huomiota tähän, anastettiin hänen korttinsa automaatista ja vaikka teko huomattiin heti, niin kortin anastaja pystyi nostamaan vain muutamia minuutteja myöhemmin Kauppakatu 7 automaatista rahaa.

Tekijä oli tämän jälkeen liikkunut Korialla Porvarinpolun automaatille hieman klo 13 jälkeen ja sieltä edelleen pääkaupunkiseudun suuntaan. Vastaavia tekoja on tapahtunut Etelä-Suomessa useita kevään ja kesän aikana.

Kaakkois-Suomen poliisi kaipaa havaintoja tai tietoja kyseisen valvontakameran kuvan rikoksesta epäillystä henkilöstä ja hänen liikkeistään tai käytössään olleista ajoneuvoista Kuusaalla tai Korialla. Tiedot voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen: rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 050 447 9574.

Poliisi kehottaa ihmisiä tarkkaavaisuuteen pankkiautomaateilla asioidessaan. Tunnuslukua näppäillessään kannattaa peittää näppäilytoimintansa toisella kädellään eikä pidä päästää muita henkilöitä lähelleen asioidessaan. Kyseisissä huijaustapauksissa on asiakkaan huomio kiinnitetty muualle pudottamalla rahaa maahan asioinnin aikana. Mikäli epäilee huijauksen tapahtuneen, tulee pankkikortti kuolettaa välittömästi ja ilmoittaa tapahtuneesta poliisille.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa