Lampaat pyrkivät asioimaan pankkiin

Kiteen Kesälahdella Osuuspankkiin pyrki keskiviikkona erikoisia vieraita, kun lauma lampaita yritti päästä sisälle.Kesälahden Osuuspankki kertoi huvittavasta tapauksesta Facebook-sivuillaan seuraavasti:

Karjalaisen mukaan lampaat ovat Suurtuvan tilalta Uukuniemeltä, mutta Pro Kesälahti oli vuokrannut ne täksi kesäksi maisemanhoitolampaiksi.

Lampaiden hakemisesta pois oli jo sovittu, ja lampureiden piti hakea ne tällä viikolla. Todennäköisesti uuhet olivat joukkovoimalla kurkottaneet aidan takaa heinää syödäkseen, jolloin aita oli antanut periksi, maisemanhoitolampaiden vastuuhenkilönä toimiva Sirpa Suomalainen kertoo.

Humoristinen päivitys sai jatkoa, kun Osuuspankki lisäsi ulko-oveensa kyltin, jossa kielletään lampaiden pääsy. Jo aiemmin ovessa oli kyltti, joka kielsi koirien tuomisen sisätiloihin.

Kategoria(t): Viihde Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa