Mies ajoi satasta päin poliisiautoa – Luuli kuorma-autoksi

Kiteellä VT 6:lla varhain sunnuntai aamuna sattuneen henkilöauton ja poliisiauton välisen nokkakolarin tutkinta on jatkunut.Henkilöauton 36-vuotias kuljettaja oli luullut vastaantulevaa autoa kuorma-autoksi ja pyrkinyt ohjaamaan auton sen keulaan tahallisesti. Henkilöauton kuljettajan oman arvion mukaan hänellä oli nopeutta törmäyshetkellä n. 100 km/h.

Törmäyksessä pahoin vaurioitunut henkilöauto, oli otettu aikaisemmin yöllä luvattomasti käyttöön. Henkilöauton kuljettajalla oli myös ajokiellossa. Hän on edelleen sairaalahoidossa, mutta hänellä ei ole todettu hengenvaarallisia vammoja.

Törmäyksen voimasta poliisin käytössä ollut tunnuksellinen pakettiauto kaatui kyljelleen ja liukui jonkin matkaa, jonka jälkeen ponnahti takaisin renkailleen ja jäi pientareelle. Auto pysähtyi n. 50 etäisyydelle törmäyspaikasta. Henkilöauto pysähtyi törmäyspaikasta n. 100 m päähän kaiteeseen.

Molemmat poliisihenkilöt ovat jo päässeet pois sairaalahoidosta.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa