Mies kuoli henkilöautojen kolarissa

Hämeenkyrössä Valtakadun ja Vaasantien risteyksessä noin klo 11.50 aikaan sattui kahden henkilöauton välinen liikenneonnettomuus, jossa kuoli yksi henkilö.Alustavan selvityksen perusteella Valtakatua pitkin ajanut mieshenkilö oli pysähtynyt edellä mainittuun risteykseen tarkoituksenaan jatkaa ilmeisesti risteyksen yli Vesajärventielle.

Mieshenkilö oli pysähtymisen jälkeen lähtenyt ylittämään kolmostietä, jolloin Tampereen suunnasta tullut henkilöauto oli törmännyt miehen kuljettamaan autoon. Tietä ylittäneen auton mieskuljettaja menehtyi tapahtumapaikalla.

Tampereen suunnasta tulleessa autossa olleet kolme henkilöä kuljetettiin tarkastukseen Tampereen yliopistolliseen sairaalaan. Loukkaantuneiden vammoista ei ole tällä hetkellä tietoa.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa