Moottoripyöräjengi jakoi joulukinkkuja – Poliisi tutkii rikoksena

Helsingin Myllypurossa moottoripyöräkerho Cannonball Finland jakoi viime joulukuun alussa kinkkuja vähäosaisille kansalaiselle.Mediassa asian tiimoilta esiintyi kerhon johtohahmo, joka kertoi heidän jakavan kinkut vähäosaisille yhteiskunnan epäkohtien esille tuomiseksi ja samalla näyttävän esimerkkiä muille.

Kinkkujen rahoituksen suhteen kyseinen johtohahmo viittasi hänen oman toimeentulonsa mahdollistavan hyväntekeväisyyden.

Tuotteiden toimittaja ei ole kuitenkaan saanut suoritusta tilauksesta, laskua ei ole maksettu. Myös toiselta toimittajalta oli yritetty tilata vastaavia tuotteita, mutta toimitusta ei toteutettu, koska ennakkolaskua ei maksettu.

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii asiaa törkeänä petoksena ja törkeä petoksen yrityksenä. Asian yhteydessä on tänään aamupäivällä kiinniotettu tuotteiden tilaamiseen ja jakamiseen liittyneitä henkilöitä sekä suoritettu kotietsintöjä.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa