Onko sinkkumunalle käyttöä? – Yksittäispakattu, valmiiksi keitetty ja kuorittu kananmuna nyt kaupoissa

Laitilassa sijaitseva Munax Oy tuo syyskuussa markkinoille uudenlaisen välipalan, joka syrjäyttää proteiinin ja kaloreiden vertailussa monet välipalatuotteet.Uusi innovaatio on yksittäispakattu, valmiiksi keitetty ja kuorittu, vapaan kanan kananmuna – Munax Sinkku.

Sinkkumuna on Euroopan markkinoilta tuttu välipalatuote. Pakkaus on helposti avattava ja sen voi napata kaupasta mukaan joko sellaiseksi nautittavaksi, salaattiin tai lisäksi muihin ruoka-annoksiin tuomaan hyviä ravintoarvoja. Kyseessä on aito kananmuna, joka on vain valmiiksi keitetty ja kuorittu täällä Laitilassa, kertoo Munax Oy:n toimitusjohtaja Janne Torikka.

Munax Sinkku on nopea ja helppo välipala. Kananmunapaketti ei sisällä säilöntäaineita. Tuote on pakattu suojakaasuun. Yksi paketti sisältää yhden suomalaisen vapaan kanan kananmunan valmiiksi keitettynä ja kuorittuna.

Kananmuna tarjoaa loistavan proteiiniannoksen ja sisältää vain vähän kaloreita. Yhdestä munasta (40–50 g) saa luonnollista, sataprosenttisesti imeytyvää proteiinia peräti 6 grammaa ja kaloreita siinä on vain 60 kcal, sanoo Torikka.

Onko sinkkumunalle käyttöä? – Yksittäispakattu, valmiiksi keitetty ja kuorittu kananmuna nyt kaupoissa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun