Poliisi: Onko joku nähnyt Ovaskaisen?

Sodankylän eteläpuolelta Riipistä syyskuun 4. päivänä löydettiin heinäkuun alussa kadonneen 64-vuotiaan Osmo Ovaskaisen auto. Poliisi toivoo vielä saavansa vihjeitä Osmon liikkeistä.Poliisia kiinnostaa erityisesti se, onko joku nähnyt Ovaskaisen tuntomerkkeihin sopivaa henkilöä heinäkuun alussa liikkumassa jalan niin kutsutulla Ristonmänniköntiellä tai lähimaastossa välillä Riipi – Vuojärvi. Myös havainnot Ovaskaisen Volkswagen Venton liikkeistä tällä alueella kiinnostavat.

Ovaskainen on 164 cm pitkä ja hänellä on mahdollisesti ollut yllään mustat verkkarit ja ruskea eräpuvun takki.

Ovaskaisen auton löysivät maastossa työnsä vuoksi liikkuvat henkilöt muutaman kymmenen kilometriä Sodankylästä etelään huonokuntoiselta tieuralta. Asiaa tutkitaan edelleen kadonnen henkilön etsintänä eikä tapaukseen uskota liittyvän rikosta.

Vihjeitä ja havaintoja voi soittaa Sodankylän poliisille numeroon 0400 130 255.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa