Poliisi turvasi ensihoitajien työtä uteliaiden ihmisten vuoksi – Huhut väkivallanteosta lähti liikkeelle

Joensuun keskutassa perjantaina 8.9.2017 ensihoitohenkilöstö oli hoitamassa sairauskohtaukseen liittyvää tehtävää, kun ympärille kerääntyi uteliaita ihmisiä.Ensihoitohenkilökunnan tehtävän hoitaminen vaikeutui siinä määrin, että poliisi kutsuttiin paikalle, jotta ensihoitajat pystyvät hoitamaan tehtävänsä häiriöittä loppuun.

Itä-Suomen Poliisin tietoon on kantautunut huhu, jonka mukaan olisi tapahtunut puukotus tai väkivallanteko. Tämä tieto ei pidä paikkaansa.

Jäitä hattuun ja rauhallista viikonloppua kaikille, toivoo Simo poliisista.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa