Posti perusti palveluiden digitaalisen kauppapaikan

Posti on avannut uuden Smartpost.fi-palvelun, josta voi tilata Postin yritysasiakkaiden tarjoamia palveluja. Palvelut ovat esimeriksi pesula- ja suutaripalveluja, näytönvaihto rikkoutuneeseen kännykkään, kirjaston aineistojen lainausta…Tilatut palvelut saa suoraan omassa taloyhtiössä olevaan Smartpost-automaattiin tai valtakunnalliseen Postin pakettiautomaattiverkostoon. Syyskuussa aukeava Smartpost.fi on palvelun beta-versio, jota kehitetään jatkuvasti. Lopullinen versio on valmis vuoden 2018 alkupuolella.

Haluamme olla edelläkävijä palveluiden verkkomyynnissä ja -markkinoinnissa tarjoamalla yrityksille yhteisen palvelualustan ja toimitukset. Kuluttajan on helppo tilata arjessa tarvitsemansa palvelut, kun ne ovat tarjolla yhdestä ja samasta paikasta. Tämä palvelukokonaisuus on uniikki Pohjoismaissa, sanoo pakettiliiketoiminnasta vastaava johtaja Toni Laaksonen Postista.

Enää palvelun käyttö ei ole sidottu yritysten tai kunnallisten palveluiden aukioloaikoihin. Palveluja tarjoavat yritykset saavat halutessaan markkina-alueekseen jopa koko Suomen.

Palveluiden toimitusmaksu kotiin toimitukselle on edullinen, se on sama kuin paketin lähetyshinta. Yli 100 euron tilauksista toimitusmaksua ei peritä lainkaan. Palvelut, kuten esimerkiksi pesulasta palautuvat puhtaat vaatteet saa noutaa itselleen sopivana hetkenä, kun automaatit ovat käytössä 24/7.

Posti perusti palveluiden digitaalisen kauppapaikan

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun