Riita parkkihallissa johti puukotukseen

Espoon Leppävaarassa kauppakeskus Sellon parkkihallissa tiistaina 05.09.2017 hieman ennen iltakymmentä tapahtui ikävä välikohtaus.Miehen epäillään lyöneen teräaseella miestä ylävartaloon riidan päätteeksi. Lisäksi väliin tullut mies sai teräaseesta vamman käteensä. Miehet tunsivat toisensa entuudestaan.

Puukotuksesta vammoja saaneet miehet olivat iältään 17- ja 28-vuotta. Ylävartaloon haavoittunut mies pääsi sairaalasta keskiviikkona pois.

Poliisi otti kiinni tapahtumapaikalta rikoksesta epäiltynä noin 40-vuotiaan miehen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa