Tässä on kaikkien aikojen paras niksi

Suomalaiset ovat ehdottaneet Pirkka-lehden Niksi-Pirkka-palstalle vuodesta 1974 lähtien 100 000 niksiä. Suomalaiset ovat nyt valinneet historian kaikkien aikojen niksin.Halusimme nostaa 100-vuotiaan Suomen kunniaksi valokeilaan suomalaisten käytännönläheisen ongelmanratkaisukyvyn ja halun jakaa hyvää. Mukana finaalivaiheessa oli kirjava joukko erilaisia niksejä, sanoo K-ryhmän johtaja Lauri Peltola.

Kaikkien niksien äidiksi valittu klaukkalalaisen Sanna Salmen niksi tarjoaa kätevän ratkaisun rasvatahrojen poistamiseksi vaatteista astianpesuaineen ja leivinjauheen avulla.

Kun lähdin kisaan, tavoitteena oli tietysti voitto, ja voittoa ehti salaa vähän toivoakin. Teimme paljon töitä voiton eteen ja rummutimme niksiä tutuille ja ystäville. Suuri kiitos kuuluu paitsi innoittajana toimineelle tyttärelleni Ellalle, myös kaikille tutuille ja tuntemattomille äänestäjilleni. Seuraavaksi aion tarjota ystävilleni jo aiemmin lupaamani voittokahvit, sanoo voittaja.

Voittokahvien tarjoamisessa auttaa 10 000 euron K-lahjakortti, jolla kaikkien aikojen niksauttaja Sanna palkitaan.

Yhteensä ääniä annettiin kilpailun kuluessa reilusti yli 20 000. Toiseksi äänestettiin oululaisen Heikin niksi ”Rätittä siivoaminen” ja kolmanneksi myös oululaisen Essin niksi ”Banaanilaatikkosänky”. Mukana finaalivaiheessa oli edustusta myös Joensuusta, Jyväskylästä, Karjaalta, Lahdesta, Mustiosta ja Seinäjoelta.

4

Kategoria(t): Vinkit Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa