Ahdistelusta syytetty kauppias irtisanonut sopimuksen Keskon kanssa

Palvelualojen ammattiliitto PAM kertoi perjantaina 20.10.2017 selvittävänsä K-Supermarket Villilässä ilmennyttä työntekijöihin kohdistunutta epäasiallista kohtelua ja seksuaalista häirintää.K-ryhmässä suhtaudutaan K-Supermarket Villilän työntekijöiden raportoimaan häirintään äärimmäisen vakavasti, ja se lupaa selvitää tapauksen erittäin perusteellisesti.

Edellytämme kaikilta kumppaneiltamme, mukaan lukien K-kauppiaat, sekä lakien että vastuullisuusperiaatteiden noudattamista, tiedottaa Kesko.

K-Supermarket Villilän kauppias on irtisanonut sopimuksen Keskon kanssa, ja hän lopettaa kauppiaana 31.10.2017. K-Supermarket Villilän työntekijät ovat K-ryhmän kauppiasmallin mukaisesti työsopimussuhteessa kauppiaan oman yrityksen kanssa.

K-ryhmän tietoon on tullut myös, että kyseisen kaupan palvelutiskiltä on myyty vanhentuneita elintarvikkeita. K-Supermarket-ketju on puuttunut asiaan välittömästi. Viranomaisilla ja K-Supermarket-ketjulla itsellään on elintarvikkeiden käsittelystä ja myynnistä selkeät ohjeet ja laaturaportointi, jotka kieltävät ehdottomasti tämän kaltaisen toiminnan.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa