Ambulanssi hälytysajossa punaisia päin henkilöauton kylkeen – Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta

Joensuussa Länsikadun ja Siltakadun risteyksessä sattui 28.10.2017 klo 16.47 liikenneonnettomuus, jossa oli osallisena ambulanssi ja henkilöauto.Hälytysajossa ollut ambulanssi ajoi silminnäkijöiden mukaan 50-60 km/h Siltakatua länteen päin vasten punaisia liikennevaloja ja törmäsi vihreällä valolla ajaneen henkilöauton vasempaan kylkeen.

Ambulanssissa oli tapahtumahetkellä kolme henkilöä, joista yksi potilas. Henkilöautossa oli ainoastaan kuljettaja. Ambulanssin miehistö loukkaantui onnettomuudessa lievästi. Potilaan mahdollisista vammoista poliisilla ei ole tässä vaiheessa tietoa.

Henkilöauton kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa ja vietiin sairaalaan tarkistuttamaan vammojaan. Vammoja ei osattu arvioida tapahtumapaikalla.

Ambulanssin kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa