Burger King tuo myyntiin mustan hampurilaisen

BURGER KING® tuo maailmalla hitiksi nousseen WHOPPER®-hampurilaisen mustalla sämpylällä Suomeen. Halloween-suosikki tulee myyntiin Suomessa pahaenteisesti perjantaina 13. päivä lokakuuta ja on saatavilla rajoitetun ajan.Mustan erikoishampurilaisen hurjin osa on sämpylä, mikä on erikoisen värinsä lisäksi maustettu BBQ-kastikkeella ja savuaromilla. Normaaliin WHOPPER®-hampurilaiseen verrattuna teemahampurilaisessa on lisäksi juusto ja ketsupin sijasta pippurisen makeaa erikoiskastiketta, jossa on tavallista syvempi maku.

Tuttuja WHOPPER® -elementtejä ovat liekillä grillattu pihvi, sekä tuoreeltaan sivalletut kasvikset. Synkän sävyisiä hampurilaisia on myynnissä niin kauan kuin kummajaisia ravintoiloissa riittää.

BURGER KING® -ravintolat panostavat Halloween-teemaan myös ravintoloiden ulkoasussa. Halloween WHOPPER® -ateriaan kuuluu teeman mukainen hampurilaiskääre ja muki. 22.10. alkaen Halloween-teema näkyy myös ikonisten BURGER KING® -kruunujen sekä Chicken Fries -pakkausten ulkoasussa.

Viime vuonna Halloween-hittimme oli oranssi cheddarsämpylä, joka sai aikaan hiuksia nostattavan suosion. Tuotteet loppuivat ravintoloistamme jo parissa viikossa. Jos haluat tänä vuonna kummastella mustaan puettua WHOPPER® -hampurilaista, suosittelen uskaltautumaan ravintolaamme jo perjantaina 13. päivä, BURGER KING® -ketjujohtaja Mikko Mollberg vinkkaa.

Uutuussämpylä ei sisällä keinotekoisia väriaineita, vaan mustan värin lähteenä on käytetty mm. lakritsimakeisista tuttua luonnollista kasvihiiltä. Halloween WHOPPER® on myynnissä rajoitetun ajan klo 6-22 Suomen BURGER KING® -ravintoloissa, pois lukien Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Tallink Shuttle -laivojen ravintolat.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa