<

Burger King tuo myyntiin mustan hampurilaisen

BURGER KING® tuo maailmalla hitiksi nousseen WHOPPER®-hampurilaisen mustalla sämpylällä Suomeen. Halloween-suosikki tulee myyntiin Suomessa pahaenteisesti perjantaina 13. päivä lokakuuta ja on saatavilla rajoitetun ajan.Mustan erikoishampurilaisen hurjin osa on sämpylä, mikä on erikoisen värinsä lisäksi maustettu BBQ-kastikkeella ja savuaromilla. Normaaliin WHOPPER®-hampurilaiseen verrattuna teemahampurilaisessa on lisäksi juusto ja ketsupin sijasta pippurisen makeaa erikoiskastiketta, jossa on tavallista syvempi maku.

Tuttuja WHOPPER® -elementtejä ovat liekillä grillattu pihvi, sekä tuoreeltaan sivalletut kasvikset. Synkän sävyisiä hampurilaisia on myynnissä niin kauan kuin kummajaisia ravintoiloissa riittää.

BURGER KING® -ravintolat panostavat Halloween-teemaan myös ravintoloiden ulkoasussa. Halloween WHOPPER® -ateriaan kuuluu teeman mukainen hampurilaiskääre ja muki. 22.10. alkaen Halloween-teema näkyy myös ikonisten BURGER KING® -kruunujen sekä Chicken Fries -pakkausten ulkoasussa.

Viime vuonna Halloween-hittimme oli oranssi cheddarsämpylä, joka sai aikaan hiuksia nostattavan suosion. Tuotteet loppuivat ravintoloistamme jo parissa viikossa. Jos haluat tänä vuonna kummastella mustaan puettua WHOPPER® -hampurilaista, suosittelen uskaltautumaan ravintolaamme jo perjantaina 13. päivä, BURGER KING® -ketjujohtaja Mikko Mollberg vinkkaa.

Uutuussämpylä ei sisällä keinotekoisia väriaineita, vaan mustan värin lähteenä on käytetty mm. lakritsimakeisista tuttua luonnollista kasvihiiltä. Halloween WHOPPER® on myynnissä rajoitetun ajan klo 6-22 Suomen BURGER KING® -ravintoloissa, pois lukien Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Tallink Shuttle -laivojen ravintolat.

Burger King tuo myyntiin mustan hampurilaisen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun