Siirry sisältöön

Eurojackpotin 41,6 miljoonan euron voitto pelattiin Savonlinnassa

Suomeen tuli perjantai-iltana (kierros 42/2017) jo kolmastoista Eurojackpotin päävoitto. 41,6 miljoonan euron voiton tuonut peli pelattiin Savonlinnassa.Voiton tuonut Eurojackpot-peli oli pelattu R-kioski Kerimäki Puruvedentie 53:ssa. Voittaja oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hän saa voittonsa suoraan tililleen kolmen viikon karenssiajan jälkeen.

Savonlinnassa pelattu voitto on jo kolmas Suomeen tullut Eurojackpotin päävoitto tänä vuonna. Edellisen kerran Eurojackpotin päävoitto tuli Suomeen heinäkuussa kierroksella 27/2017, jolloin se matkasi Tampereelle.

Myös ennätyksellinen 87 miljoonan euron Eurojackpot-voitto matkasi Tampereelle viime huhtikuussa. Voiton jakoi kolmen hengen porukka.

Yhteensä Eurojackpotista on tullut Suomeen voittoina rahaa noin 770 miljoonaa euroa, ja peli on tehnyt 47 suomalaisesta miljonäärin. Miljoonavoittoihin on voinut toisinaan yltää myös toisen voittoluokan 5+1-tuloksilla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.