Jalkapallon Ykkösen huipennus poiki pahoinpitelyjä ja rikosepäilyjä

Honka-TPS –pelin jälkeen useat sadat henkilöt juoksivat kentälle. Järjestyksenvalvojien ja poliisin estelystä huolimatta kentällä tapahtui useampi pahoinpitely joukkueiden kannattajien kesken.Poliisien ja järjestyksenvalvojien ennakkovarautuminen ja tilanteeseen nopeasti puuttuminen todennäköisesti estivät suurempien vahinkojen syntymisen.

Kukaan ei ilmoittautunut poliisille asianomistajaksi pahoinpitelyihin. Poliisi otti paikalta kiinni kuusi henkilöä, ja näistä yksi rikosperusteisesti ja tässä vaiheessa kaksi henkilöä saa rangaistusvaatimuksen.

Rikosilmoitus on laadittu soihdun käyttämisestä katsomossa ja soihtua käyttänyt henkilö on tähän rikokseen epäiltynä kiinniotettuna.

Poliisilla on kuvamateriaalia ottelun loppuvaiheen tapahtumista ja sitä tutkitaan myöhemmin.

Poliisi saattoi turkulaiskannattajien linja-autot pois tapahtumapaikalta.

Tapahtuma käydään läpi järjestäjän kanssa ja arvioidaan yhdessä turvallisuusjärjestelyitä seuraaviin vastaaviin peleihin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa