Joulukalenterissa suklaan kilohinta pompsahtaa hurjasti

Kartonki on aika arvokasta. Makeisia sisältävän joulukalenterin kilohinta nimittäin nousee todella suolaiseksi.Kuluttaja vertaili kalentereiden kilohintoja ympäri vuoden myytäviin makeispakkauksiin ja erot olivat hirvittävät.

Fazerin suklaajoulukalenterin kilohinta on liki 40 euroa. Kalenterissa on muun muassa maitosuklaakonvehteja sekä maito- ja valkosuklaakonvehteja. Jos niitä ostaa 320 gramman konvehtirasiassa, tulee kilohinnaksi reilut 12 euroa.

M&M’sin joulukalenterin kilohinta on runsaat 27 euroa. Hinta on lähes kaksinkertainen verrattuna M&M’s-karkkipussiin, joka maksaa vajaat 15 euroa kilolta.

Halvan salmiakkikalenterin kilohinta on runsaat 20 euroa. Puolet halvemmalla saa esimerkiksi Halvan 250 gramman salmiakkikalapaketin, jonka kilohinta on alle 10 euroa.

Kallein joulukalenteri kilohinnaltaan on Ferreron Kinder Maxi Mix -kalenteri: runsaat 42 euroa. Jos Kinder Maxi -suklaata ostaa esimerkiksi kuuden pienen patukan paketissa, tulee kilohinnaksi vajaat 16 euroa.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa