Siirry sisältöön

Kadonnut löytyi kuolleena – Poliisi tutkii henkirikoksena

Poliisi on tutkinut kuluneen viikonlopun tiiviisti Siilinjärvellä 16.9.2017 kadonneeksi ilmoitetun Timo Bergmanin tapausta.Poliisitutkinnassa on tullut ilmi seikkoja, joiden vuoksi asiassa on ollut syytä epäillä rikosta. Bergmanin katoamiseen liittyen on käynnistetty henkirikoksen esitutkinta, jossa rikosnimikkeet tarkentuvat tutkinnan myötä.

Esitutkinta on edennyt varsin rivakasti. Itä-Suomen poliisi on tapaukseen liittyen ottanut viikonlopun (29.9.-1.10.2017) aikana kiinni useita henkilöitä, joita epäillään osallisuudesta Bergmanin katoamiseen. Poliisi on tutkinnan edetessä löytänyt myös kateissa olleen Bergmanin kuolleena.

Poliisi pääsi kiinniotettujen 20 - 30 -vuotiaiden miesten jäljille omien tutkintatoimien sekä saamiensa yleisöhavaintojen perusteella. Poliisi kiittää kaikista saamistaan tapaukseen liittyvistä havainnoista ja vihjeistä.

Poliisi jatkaa alkuvaiheessa olevaa esitutkintaa. Tutkintaa jatketaan mm. kuulusteluin ja teknisen tutkinnan keinoin.

Poliisi ottaa edelleen vastaan yleisöhavaintoja liittyen Timo Bergmanin katoamiseen. Tietoja pyydetään toimittamaan Itä-Suomen poliisin vihjepuhelimeen 029 5415 232 tai vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.