Nainen pahoinpiteli tyttöjä kaupan pihassa

Oulun poliisin partio sai lauantaina 14.10. n. klo 22:n aikaan tehtävän Kempeleen S-Marketin edustalle Peltomiehentielle, missä ilmoituksen mukaan on pahoinpidelty alaikäisiä tyttöjä.Poliisin tapahtumapaikalla saamien tietojen mukaan aikuinen nainen oli pahoinpidellyt kahta 15- vuotiasta ja yhtä 14- vuotiasta tyttöä. Tytöt kertoivat poliisille, että yhtä heistä oli heitetty oluttölkillä jalkaan, toista lyöty avokämmenellä kasvoihin ja kolmatta potkaistu selkään.

Poliisi tavoitti epäillyn tekijän läheisen rivitalon edustalta, missä hän käyttäytyi aggressiivisesti talon asukkaita kohtaan. Teosta epäilty 37- vuotias kempeleläinen nainen tuotiin kiinniotettuna poliisin tiloihin.

Tapahtunutta tutkitaan tässä vaiheessa pahoinpitelynä.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa