<

Naisen käsi osui mieheen kadulla – Mies alkoi hakata ja potkia

Helsingin Helsinginkadulla keskiviikkona iltapäivällä puoli neljän jälkeen 47-vuotiaan miehen epäillään lyöneen ja potkineen nuorta naista.Ilmoituksen tapahtuneesta teki silminnäkijä, joka osoitti poliisille epäillyn tekijän. Poliisi otti kiinni pahoinpitelystä epäillyn ja toimitti hänet Pasilan poliisivankilaan.

Asianomistajan mukaan hänellä tuli ohi kulkeneen miehen kanssa sanaharkkaa sen jälkeen, kun hänen kätensä oli vahingossa osunut mieheen. Naisen mukaan mies kaatoi hänet maahan, löi ja potkaisi sekä lähti vielä juoksemaan hänen peräänsä.

Tapahtuneella oli useita todistajia.

Naisen käsi osui mieheen kadulla – Mies alkoi hakata ja potkia

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun