Poliisi otti kiinni kirveellä varustautuneen miehen – ”Mieheltä löydettiin kirves, puukko ja patukka”

Kokemäen poliisi sai ilmoituksen, jonka mukaan mieshenkilö hakkaa kirveellä Kokemäen asemarakennusta. Poliisin saapuessa paikalle, oli henkilö kadonnut.Poliisin turvatessa aluetta ja suorittaessa lähietsintää, tuntomerkkeihin sopiva henkilö tuli ulos asemarakennuksesta. Mieheltä löydettiin poliisin suorittamassa turvallisuustarkastuksessa kirves, puukko ja patukka.

Ulkopaikkakuntalainen vuonna 1993 syntynyt mies otettiin kiinni ja kuljetettiin Porin poliisivankilaan.

Miestä epäillään varkauden yrityksestä, vahingonteosta ja toisen henkilön vahingoittamiseen soveltuvan aineen tai esineen hallussapidosta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa