Poliisikoira löysi apua huutaneen – ”Pidä puhelin ladattuna ja asenna tämä sovellus”

Pyhäjärven Tapaninahonperällä hirvimetsällä olleet miehet kuulivat kaukaa metsästä huutoa ja huhuilua, mutta äänen paikannus tuotti vaikeuksia.Paikalle saapunut poliisikoira otti kuulosuunnan ja marjametsälle eksynyt 75-vuotias mies löytyi pian n. 2 km:n päässä kotoaan metsästä harhailemassa.

Mies pääsi kodin lämpöön illan pimetessä hyväkuntoisena.

Poliisi toivoo, että marja- ja jahtimetsälle lähtevät pitäisivät täyteen ladattua puhelinta mukanaan ja asentaisivat siihen paikannusohjelman (112). Paikannuksen asentaminen on mahdollista useimpiin älykännyköihin. Kyseinen ohjelma paikantaa puhelimen erittäin tarkasti, sanoo ylikonstaapeli Alpo Linna.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa