Postin varastoon tunkeuduttiin – Varkaat veivät matkapuhelimia yli miljoonan arvosta

Viime viikonloppuna kahtena peräkkäisenä yönä oli Akaan Toijalassa tunkeuduttu Postin suureen varastokiinteistöön ja anastettu huomattava määrä matkapuhelimia.Tekoaika on ollut perjantain 29.9 – lauantain 30.9. välinen yö kello 23.00 – 04.30 ja seuraavana yönä 30.9. – 1.10.2017 kello 21.00 – 4.30 välisinä aikoina.

Kiinteistön hälytyslaitteet on onnistuttu välttämään siten, että teon toteuttamiseen on voitu käyttää pitkä aika. Uusia pakkauksissaan olleita matkapuhelimia oli anastettu yli kaksi tuhatta kappaletta.Anastetun omaisuuden arvo on yli miljoona euroa.

Anastetut puhelimet ovat merkiltään mm. Apple iPhone 7 ja 8, Samsung Galaxy S7 ja S8.

Poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä kyseisiltä öiltä Toijalan Satamatie 37:ssä sijaitsevan Postin varaston alueelta ja ympäristöstä. Poliisia kiinnostaa eritysesti havainnot Satamatien ja Lentiläntien risteyksen läheisyydestä.

Vihjeet voi soittaa poliisin vihjepuhelinnumeroon 029 544 5890 tai sähköpostilla keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa