Rivitaloasunnon ikkunaan heitettiin polttopullo

Suomussalmen Metsärinteentie 2:ssa heitettiin 8.10.2017 klo 22:50 rivitaloasunnon olohuoneen ikkunaan palava polttopullo, joka rikkoi uloimman ikkunaruudun.Asukas sai sammutettu alkavan tulipalon. Samaan aikaan taloyhtiön pysäköintipaikalla heitettiin palava polttopullo henkilöauton ulkopintaan. Molemmissa tapauksissa saman asianomistajan omaisuutta vahingoitettiin.

Asiaa tutkitaan törkeänä kotirauhan rikkomisena ja vahingontekoina.

Poliisi pyytää havaintoja tapahtuma-aikaan Metsärinteentie 2 piha-alueella liikkuneista henkilöistä, havainnot ja tapaukseen liittyvät tiedot pyydetään ilmoittamaan Kajaanin poliisiaseman asiakaspalvelupäivystykseen p. 0295416520, vihjepuhelimeen p.0295416673 tai sähköpostilla tutkinta.kainuu@poliisi.fi

Pietari

Vastaa