<

Syntymäpäiväriveillä pelaava lottokansa saa uuden pelin – Päävoitto jopa 300 000 euroa

Syntymäpäivillä ja muilla merkkipäivillä pelaaminen on ollut suosittua jo numeroveikkauspelien alkuajoista lähtien. Siksi esimerkiksi pelatuissa lottoriveissä esiintyy enemmän kalenterikuukausiin kuuluvia numeroita.Koska syntymäpäivillä pelaaminen on niin suosittua, keksimme idean päivämääriin perustuvasta pelistä. Myös Veikkauksen asiakkaat ovat olleet kyselyn perusteella erittäin innostuneita ideasta, liiketoimintaryhmän johtaja Anu Kytö Veikkaukselta sanoo.

Synttärit-pelissä tavoitellaan 75 000 – 300 000 euron päävoittoja oikeasta päivästä, kuukaudesta, vuodesta ja kirjaimesta koostuvalla rivillä. Pelirivi voisi olla esimerkiksi 28. touko 64 T. Rivin pitää perustua johonkin olemassa olevaan päivämäärään sekä yhteen suomalaisista aakkosista löytyvään kirjaimeen.

Päivittäin arvottavan päävoiton suuruus riippuu rivipanoksesta, joka voi olla 50 senttiä, euro tai kaksi euroa. Pelissä on yhteensä kahdeksan voittoluokkaa ja siinä voittaa aina, kun rivissä on kuukausi oikein. Päävoitto on panoksesta riippuen 75 000 – 300 000 euroa.

Synttärit-pelissä jokainen voi itse valita, kenen synttäreillä peliä pelaa. Osa haluaa pelata omalla syntymäpäivällään, osa saattaa pelata lastensa tai lemmikkieläimensä syntymäpäivällä ja osa valita rivinsä vaikka hääpäiväänsä perustuen. Toki rivin voi halutessaan muodostaa myös sattumanvaraisesti, Kytö kuvailee mahdollisia pelitapoja.

Syntymäpäiväriveillä pelaava lottokansa saa uuden pelin – Päävoitto jopa 300 000 euroa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun