100-vuotista Suomea juhlistava vesipullo valmistettu Tanskassa

Stand up -koomikko ja näyttelijä André Wickström julkaisi viikonloppuna Twitterissä kuvan Suomi Finland 100 -vesipullosta, joka on valmistettu Tanskassa.Wickström kertoo Ilta-Sanomille, että sai juhlavuoden logolla varustetun vesipullon Oslon Suomen suurlähetystön Suomi 100 -tilaisuudessa.

Suomi 100 -hankkeen viestintäpäällikkö Päivi Pirttilälle pullo tuli yllätyksenä. Tuotteella ei ole lisenssisopimusta ja, sillä ei ole lupaa käyttää Suomi Finland 100 -logoa.

Jos vesiä on vaikkapa tarjoiltu jossakin juhlavuoden hankkeessa, siihen ei ole tarvittu meiltä erillistä lupaa, Pirttilä täydentää.

Suomi 100 -hankkeen kaupallisiin tuotteisiin ei kuulu varsinaista pullovettä. Sen sijaan siihen kuuluu Juotava hanavesi -kampanja, jonka tehtävänä on tuoda näkyväksi suomalaisen puhtaan hanaveden arvo.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa