6-vuotias poika jäi auton alle, kuljettaja pakeni – Kuvassa näkyvän henkilöauton kuljettajaa pyydetään ilmoittautumaan

Helsingin poliisilaitos tiedotti eilen, että sininen henkilöauto törmäsi sunnuntaina 19.11.2017 kello 17.35 suojatietä ylittäneeseen 6-vuotiaaseen lapseen Turunlinnantiellä Itäkeskuksessa. Auton kuljettaja pakeni paikalta.Tapauksen tutkinta on edennyt, ja poliisilla on hallussaan valvontakamerakuvaa tapahtuneesta.

Videotallenteesta selviää, että suojatien eteen oikealle kaistalle oli pysähtynyt toinen henkilöauto, jonka isä ja kuusivuotias poika olivat juuri ohittaneet, kun sininen henkilöauto ajoi kovaa vauhtia vasenta kaistaa pysähtyneen auton ohitse ja törmäsi poikaan. Toivomme nyt saavamme yhteyden pysähtyneen auton kuljettajaan, jotta voimme kuulla häntä silminnäkijänä, toteaa tapauksen tutkintaa johtava rikoskomisario Sakari Harju Helsingin poliisilaitokselta.

Liitteenä on kuva autosta, jonka kuljettajan poliisi haluaa tavoittaa. Kuljettaja voi ottaa yhteyttä soittamalla virka-aikana numeroon +358 295 473 274. Poliisi pyytää edelleen ilmoittamaan myös muista tapaukseen liittyvistä vihjeistä samaan numeroon.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa