Kaksi henkilöä menehtyi vakavassa liikenneonnettomuudessa

Sotkamossa Paakinmäellä sunnuntaina kello 15:31 kaksi henkilöautoa törmäsi toisiinsa kohtalokkain seurauksin.Oululainen vuonna 1974 syntynyt mies menetti ajoneuvonsa hallinnan Paakinmäeltä Kontiomäen suuntaan laskevassa mäessä loivasti vasemmalle kaartuvassa mutkassa.

Sotkamosta Kontiomäen suuntaan ajanut auto ajautui vastaantulevien kaistalle, jossa törmäsi sotkamolaisen vuonna 1956 syntyneen miehen kuljettamaan autoon. Tapahtumapaikalla tie oli liukas ja sohjoinen.

Oululaisen miehen kyydissä oli vuonna 1986 syntynyt oululainen nainen. Oulussa asuneet mies ja nainen menehtyivät törmäyksen seurauksesta.

Sotkamolaisen miehen kyydissä oli Sotkamossa asuva vuonna 2009 syntynyt tyttö. Alustavien tietojen mukaan sotkamolaiset eivät saaneet törmäyksessä vakavia vammoja. Heidät siirrettiin kuitenkin Kainuun keskussairaalaan tarkastettavaksi.

Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena. Alkoholilla ei epäillä olleen osuutta tapahtuneeseen.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa