Lasta töytäisseen Cadillacin kuski ilmoittautui poliisille – Sakot napsahti

Helsingin poliisi julkaisi tiistaina tiedotteen, jossa pyydettiin vihjeitä valkoisen katumaasturin kuljettajan tavoittamiseksi.Kuljettajaa epäiltiin liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, koska hän oli osunut autollaan suojatietä ylittäneeseen lapseen Albertinkadun ja Pursimiehenkadun risteyksessä maanantaina 6.11.2017.

Kuljettaja ilmoittautui poliisille itse heti, kun sai tiedon, että häntä epäillään rikoksesta. Esitutkinta tapauksen osalta on päättynyt. Kuljettajalle annettiin sakkorangaistus liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kiitämme kaikkia yhteydenotoista tapaukseen liittyen, toteaa rikoskomisario Pekka Seppälä Helsingin poliisilaitokselta.

Lapselle ei aiheutunut tilanteessa vammoja.

Pietari

Vastaa