Legendaarinen Kummeli tekee paluun uudella tv-sarjalla

Kummeli-sketsiryhmästä tutut koomikot tuovat uuden poliisisarjansa Ruutuun loppukeväällä. Kyseessä on ensimmäinen kerta kun Kummeli-ryhmä tekee yhdessä komediaa sitten vuonna 2014 ilmestyneen Kummeli V -elokuvan.Kyseessä on hulvaton draamakomedia Valkeakosken poliisilaitoksen arjesta. Sarjan ovat käsikirjoittaneet Heikki Silvennoinen ja Heikki Vihinen. Mukana ovat myös Heikki Hela ja Timo Kahilainen.

Pikkukaupungin poliisilaitoksen toisinaan absurdeista, hykerryttävistä ja yllättävistä tapahtumista syntyy komediasarja, jollaista tutulta Kummeli-porukalta ei ole aiemmin nähty.

Kummeleiden uusi sarja katsottavissa Ruutu+-tilauksella loppukeväästä.

Kategoria(t): Viihde Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa