Lotto uudistuu jälleen

Loton Tuplaus poistuu tammikuussa 2018. Tilalle tulee Plus-pelitapa, jolla pelaaja voi saada kaikki voittonsa paitsi päävoiton viisinkertaisina. Plussaa pelaavat voittavat lähes kolme kertaa peruslottoajaa useammin.Seuraamme jatkuvasti asiakaspalautteita ja kehitämme Veikkauksen pelejä pelaajien toivomaan suuntaan. Vikinglotossa Plussa on otettu erittäin hyvin vastaan. Asiakastutkimuksen mukaan pelaajat haluavat sen myös Lottoon, joten päätimme ottaa sen käyttöön, kertoo liiketoimintapäällikkö Ville Venojärvi Veikkauksesta.

Kun pelaaja osallistuu Plussaan, jokaiselle peliriville arvotaan plusnumero väliltä 1–30. Lauantaisin arvotaan yksi plusnumero. Jos se on sama kuin pelirivin plusnumero, pelaaja saa voiton viisinkertaisena.

Jos pelirivin plusnumero on oikein, mutta rivillä ei ole muuta voittoa, pelaaja voittaa viisi euroa.

Oikealla plusnumerolla saa siis varman voiton. Tämän vuoksi Plussaa pelaavat lottoajat voittavat lähes kolme kertaa peruslottoajia useammin, vertaa Ville Venojärvi.

Plussan hinta on 50 senttiä riviltä. Plussattu lottorivi maksaa 1,50 euroa.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa