Maailmalla kuhistaan suomalaisesta hyönteisleivästä – Fazer Sirkkaleipä saapui kauppoihin

Fazer toi maailman ensimmäisenä kotisirkkoja sisältävän hyönteisleivän ruokakauppoihin perjantaina. Suuri kiinnostus on yllättänyt odotukset ja suomalainen hyönteisleipä on ylittänyt uutiskynnyksen myös maailmanlaajuisesti.Sirkkaleipämme on saanut lentävän lähdön. Asiasta ovat uutisoineet laajasti mediat ympäri maailmaa Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa. Olemme saaneet paljon kannustusta ja kysymyksiä aiheesta, kertoo Fazer Leipomot Suomen toimitusjohtaja Markus Hellström innostuneena.

Fazer Sirkkaleipää on saatavilla aluksi 11 pääkaupunkiseudun Fazer myymäläleipomoista. Yksi leipä sisältää noin 70 kotisirkkaa.

Haluamme olla trendeissä mukana ja otamme mielellämme mielenkiintoisia uutuuksia valikoimaamme. Fazer tarttui rohkeasti ja ennakkoluulottomasti hyönteisruokaan ja lähti tarjoamaan asiakkaillemme Sirkkaleipää. Hienoa, että leipäkategoria uudistuu, K-citymarket Eastonin kauppias Mika Timonen kertoo.

Maailmalla kuhistaan suomalaisesta hyönteisleivästä – Fazer Sirkkaleipä saapui kauppoihin
Siirry sivun alkuun