Mies hyökkäsi nuoren naisen kimppuun – Kuristi narulla ja yritti vetää housuja alas

Varkaudessa Linjurinkatu 13 kohdalla maanantaiaamuna 27.11.2017 noin klo 7.50 aikaan nuori nainen oli jäänyt bussista pois.Nainen oli kävellyt viereisten kerrostalojen välistä kohti Osmajoentietä. Kerrostalon pihan läheisyydessä naisen takaa oli tullut mies, joka oli kuristanut naista kaulalta ilmeisesti narulla. Samalla mies oli yrittänyt vetää naisen päällä olleita housuja alas.

Nainen oli päässyt irti miehen otteesta. Hänelle oli tullut tilanteessa lieviä vammoja kaulalle ja käsivarteen. Mies oli poistunut kävellen Linjurinkadun suuntaan.

Tapahtuma-aikaan oli ollut hämärää, joten rikoksesta epäillystä miehestä ei ole tarkkoja tuntomerkkejä.

Poliisi tutkii tapausta pahoinpitelynä ja seksuaalisena ahdisteluna.

Varkauden poliisi pyytää tapahtumaan liittyviä havaintoja. Tapahtumaan liittyvät tiedot voi ilmoittaa arkena puhelimitse Varkauden poliisiaseman palvelupäivystyksen numeroon 0295 415 268 ja muina aikoina Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimeen 0295 415232 sekä sähköpostitse vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Mies hyökkäsi nuoren naisen kimppuun – Kuristi narulla ja yritti vetää housuja alas
Siirry sivun alkuun