Mies menehtyi ulosajossa – Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta

Haapavedellä jäisellä ja lumisella Pulkkilantiellä tapahtui perjantaina 3.11.2017 n. klo 10.40 aikaan henkilöauto suistui tieltä.Henkilöauto oli tullut Pulkkilantietä Haapaveden suuntaan ja lähtenyt ylämäessä nelipyöräluisuun ajautuen vastaantulevien kaistan yli tien vasemmalle puolelle. Auto törmäsi oikea kylki edellä tieliittymän rumpuun päätyen vasemmalle kyljelle metsikköön.

Toinen autossa olleista henkilöistä, vuonna 1988 syntynyt ylivieskalainen mies, menehtyi matkalla onnettomuuspaikalta sairaalaan. Toinen autossa olleista miehistä selvisi onnettomuudesta loukkaantumisella ja hänet kuljetettiin OYS:aan. Hänen tilansa on vakaa.

Auton kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Poliisi ja onnettomuustutkintalautakunta tutkivat onnettomuuteen johtaneita syitä.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa